Selv om ikke alle problemer er like enkle å løse, er det en del ting du kan gjøre selv. Noen av sikkerhetsoppdateringene som Microsoft kom med til selskapets produkter tirsdag denne uken, har vist seg å introdusere nye problemer. Dette skriver Bleeping Computer, som blant annet viser til bloggenBorn’s Tech and Windows World. Når oppdateringen er lastet ned, starter pc-en automatisk på nytt, og oppdateringen installeres.

  • Etter denne datoen kan derimot alle og enhver oppgradere til Windows 11, og nedenfor skal vi se nærmere på hvordan man gjør dette.
  • Denne filen kan så installeres senere, eventuelt i en annen PC ved å dobbeltklikke på filen som en hvilken som helst programfil.
  • Dagens Næringsliv er en del av NHST Media Group.
  • Det er inngangen til en fin nyhetsfeed som gir deg nøyaktig de nyhetene du foretrekker.

Ninite er et bra verktøy som kan brukes til å installere flere apper i samme operasjon. Nettleseren Firefox er etter vår mening den beste. Du kan lese begrunnelsen i vår nettlesertest. Ja, men dette gjelder ikke hjemmebrukere, det vil si det gjelder ikke Windows 10 Home eller Windows 10 Pro. Det gjelder kun Windows 10 Enterprise utgaven, det vil si den utgaven som er tilrettelagt for bedrifter.

Må Jeg Kjøpe Ny Lisens For Windows 10 Dersom Jeg Bytter Hovedkort På Pc

GYM I løpet av åtte gymtimer skal ti mer eller mindre kjente personer konkurrere For å laste ned i alt fra kanonball til fang halen. Side om side Granli er nabolaget der alt kan skje.

Smartere Bildebehandling: Nå Er Nye Luminar Neo Her

Den er kommet til 95%, men den bare står der og gjør ingenting mer. Så jeg restarter igjen – og da, plutselig, installerer den noe av det som ligger i oppdateringskøen.

Alle mapper som ikke har en tegnestift på siden, tilsvarer de mappene under kategorien “Ofte brukte mapper” som er på høyre side når du markerer “Hurtigtilgang”. Java bruker å komme med tilgjengelig oppgradering nederst til høyre på skjermen. Klikk på “Tannhjulet””Innstillinger” og ett nytt vindu kommer opp. For å kontrollere oppdateringen er det en absolutt drøm som ingen skal gå til. Utgitt en ny oppdatering, kort tid etter at den ble offentliggjort, måtte Microsoft trekke den av. Trykk på Enter-tasten på tastaturet for å bekrefte valget. Du har da opprettet mappen GodMode på skrivebordet i Windows, og du kan bare dobbeltklikke på mappen for å åpne mulighetene der.